Sady Mrozea

Tradycja. Smak. Zdrowie

Font Size

Screen

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

O Zdrowiu

Błonnik

Wpisane przez Ewa Mróż poniedziałek, 06 czerwca 2011 08:43
Oceń pozycję
(0 głosów)

Jabłko zawiera ponad dwadzieścia różnego rodzaju składników mineralnych i witamin. Spośród nich największym dobrodziejstwem dla naszego organizmu jest błonnik w postaci pektyn. Pektyny działają jak miotła i wymiatają toksyny z naszego układu pokarmowego, regulują florę bakteryjną, neutralizują substancje toksyczne, pomagają obniżyć poziom „złego” cholesterolu.

Dodatkowe informacje

  • Cechy szczególne:
Więcej w tej kategorii: « Kalorie Serca przyjaciel »

4 Style do wyboru

Cztery gotowe style kolorystyczne, wybierz swój ulubiony...

Multi Menu

Cztery propozycje układu menu do wykorzystania...

Kontakt z nami

W przypadki pytań prosimy o kontakt.